0

Svetovalnica Svetovalnica Feed


Kakovostni razred VEGAS LUXURY lahko definiramo z eno samo besedo: prestiž.

Želite poleg izbranega izdelka tudi darilno pakiranje? Kako si v decembru zagotoviti brezplačno darilno pakiranje? Ja, prav ste prebrali brezplačno. Sledite nekaj preprostim korakom in artikel prejmete z darilnim pakiranje. Kar morate narediti je samo še to, da ga postavite pod okrašeno praznično smrekico. Hitro in enostavno, kajne?

Že poznate novost v naši ponudbi? V ponudbi imamo prtljažne kovčke z namestitvijo na vlečno kljuko vozila. Uporabljate ga lahko kot dodatni prostor za prtljago. Prednost je enostavna montaža na vlečno kljuko vozila, ne ovira vas pri vožnji (ni zračnega upora, omejitve hitrosti ali povečane porabe goriva) in omogoča dodatnih 280l prtljažnega prostora.

V zadnjem času vse bolj priljubljeni postajajo prtljažni kovčki, ki jih namesto na streho vozila namestimo za zadek našega avtomobila, na vlečno kljuko. Kakšne so prednosti in pomanjkljivosti takšne rešitve?

Kupujete tekstilne tepihe za avto? Se odločate med različnimi barvami avto tepihov in obrobami? Ne spreglejte novosti – na tekstilnih tepihih za avto je sedaj možno dodati tudi vezen logotip iz našega seznama logotipov ali logotip po vaši želji.

S prevzemnim mestom v Kopru smo postali še dostopnejši za naše stranke. Oglasite se pri nas na Obrtniški ulici 28 v Kopru, veselimo bomo vašega obiska. 

Že tako pestri izbiri tekstilnih tepihov za avtp smo kot edini ponudnik v Sloveniji, dodali še eno kvaliteto tekstilnih avto tepihov – avto tepihe Vegas, ki jih odlikuje visoka gramatura, vzdržljivost in udobje, ki ga nudijo med vožnjo. Vas zanima več?

Pri gumi tepihih z visokim robom vam nudimo različne možnosti izbire pritrditve preprog. Izbirate lahko med opcijami z ali brez nastavkov.

Iščete zaščito za sredinski del v zadnji vrsti vozila? Imamo rešitev. Univerzalni gumi tunel, ki ga lahko tudi prilagodite po meri. Namesti se čez sredinski del (v zadnji vrsti) in pod obstoječe tekstilne preproge ali gumi tepihe. Še danes poskrbite za popolno zaščito tepiha v zadnji vrsti.

Ponudbo smo dopolnili z novostjo – 3D gumi tepihi z visokim robom. Odlikuje jih visoka kvaliteta izdelave, dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje.  

Sodelovali smo pri obnovi vozila Peugeot 205 GTI. Darko Š. se je ljubiteljsko lotil popolne obnove vozila Peugeot 205 GTI, letnik 1987.

Imate izrabljen/ preluknjan samo voznikov ali samo voznikov in sovoznikov tepih za avto? V tem primeru lahko zamenjate samo voznikov avto tepih oz. voznikov in sovoznikov avto tepih. Tako enostavno je to. Navedena možnost velja za nakup tekstilnih tepihov za avto oz. tekstilnih garnitur.


Prikazujem 1 do 12 od 160 (14 strani)