0

Čiščenje tekstilne avtopreproge - primerjava

Čiščenje tekstilnih avtopreprog Konstill je zelo enostavno in hitro. Od vseh pripomočkov za čiščenje avtomobila potrebujemo zgolj krtačo. Z nekaj enosmernimi potegi so avtotepihi ponovno čisti.  

Za prikaz enostavnosti čiščenja naših preprog smo naredili test in primerjali dve tekstilni avtopreprogi - tekstilno preprogo konkurenčnega proizvajalca in tekstilno preprogo Konstill.

Poleg umazanije, ki je že bila prisotna na tepihih (blato in umazanija) smo nanesli še nekaj umazanije in jo še dodatno vtrli v obe avtopreprogi.

Z nekaj potegi s krtačo je tekstilna preproga Konstill očiščena in hkrati je osvežena tudi originalna barva. Konkurenčnega tekstilnega tepiha, ki smo ga čistili z isto krtačo in tehniko, ni mogoče popolnoma očistiti saj drobna umazanija ostane med vlakni tepiha.

Prednost tekstilne preproge Konstill je v sami sestavi in gostoti tkanja. Zagotovljena je dolga vzdržljivost, kakovost in barva tudi po dolgotrajni uporabi. Tudi zelo umazane avto predpražnike je zelo enostavno očistiti s krtačo pri čemer ni potrebno čiščenje s čistilnikom pod pritiskom ali avtošamponom.