0

Gumi korito za prtljažni prostor

Le ne radi uporabljate prtljažni prostor v avtomobilu? Nimate ure in ure časa čistiti prtljažnik, da bo spet zasijal, vseeno pa bi radi v njem prevažali najrazličnejše stvari? Za Vas imamo rešitev. Prtljažna korita za avtomobil s katerimi boste brez skrbi v svojem prtljažniku prevažali od gumijastih ribiških škornjev, blatne in umazane obutve, mokrih oblačil, vesel ali gorskih koles pa vse do smuči, pancerjev  in še številnih drugih pripomočkov za delo ali zabavo.

Tipska korita za prtljažnik avtomobila so prelizkusili v ekipi Cestni dirkač. Poglejte spodnji video, kaj menijo o njih.

Več o ekipi Cestni dirkač najdete na njihovi spletni strani: https://cestni-dirkac.com

Prednost gumijastih prtljažnih korit

Z prtljažnimi koriti nikoli več ne boste v dilemi kam v avtomobil dati zamazane čevlje, mokre smuči ali kletk za prevoz živali, ne da bi s tem umazali prtljažnik. Prednost naših gumijastih prtljažnih korit je v tem, da ne prepuščajo tekočin, zaradi njihovega roba preprečujejo tudi razlitje tekočin, ne puščajo neprijetnih vonjev, zadržujejo umazanijo in se z lahkoto čistijo. Korita so nepogrešljiva za vse, ki veliko uporabljajo prtljažnik (npr. športniki, lastniki hišnih ljubljenčkov, obrtniki …) in pa tudi za tiste, ki bi ga radi redno uporabljali.

Preprečite poškodbe prtljažnika

Proizvajalci avtomobilov največkrat v avtomobilske prtljažnike ne dajo dodatnih gumijastih prtljažnih korit za zaščito vašega prtljažnega prostora. Prtljažnik je opremljen le s prtljažnim tepihom. S tem pa se poveča možnost za nastanek poškodb tepihov, nastanejo lahko madeži, ki jih ni mogoče očistiti. Nastane pa lahko tudi neprijeten vonj zaradi različnih tekočin, ki se lahko razlijejo po prtljažnem prostoru in se vtrejo v sam tepih. Gumijasta prtljažna korita vse to preprečujejo. Zaradi sestave preprečujejo nastajanje vlage, ki povzroča korozijo v prtljažniku.

Posebnost naših prtljažnih korit je tudi v 5 centimetrskem robu, ki še dodatno preprečuje razlitja tekočin po avtomobilskem prtljažniku.

Enostavno čiščenje in nega

Ker so prtljažna korita narejena za zadrževanje umazanije in preprečitev razlitja tekočin po avtomobilskem prtljažniku, ni sporno, da se pojavi vprašanje, kako jih očistiti.

Nega je predvsem enostavna. Prtljažno korito previdno vzamete iz prtljažnika tako, da ne raztresete umazanije po prtljažniku, korito sperite s tekočo vodo, ga obrišite do suhega in vstavite nazaj v avtomobil.

Materiali in vrste korit

Naša prtljažna korita so narejena iz kvalitetnih naravnih materialov, ki ne puščajo neprijetnih vonjev. Na voljo imamo TPE prtljažna korita in Gumi prtljažna korita. Tako TPE kot tudi Gumi prtljažna korita imata sloj protidrsne površine, ki preprečuje drsenje predmetov po vašem prtljažniku.