0

Najboljše tekstilne preproge v Sloveniji. Itison preproge za vsako vozilo!

Ko kupujemo nov ali rabljen avto, nam prodajalec običajno že sam namesti v avto preproge. Pri vozilih višjega cenovnega razreda so te preproge priskrbljene s strani proizvajalca avtomobila. Pri tem se nihče ne vpraša, če so to le - te res najboljše in hkrati najbolj cenovno ugodne.

Avto preproge po meri stranke

V podjetju Konstill nudimo strankam že vrsto let tekstilne avto preproge za avto po meri vozila, ki imajo boljše razmerje med ceno in kvaliteto kot originalne avto preproge. Na voljo imamo preko 2500 različnih modelov avtomobilov. Na voljo imamo 20 različnih materialov razvrščenih v 5 kakovostnih razredov. Zagotavljamo Vam različne vzorce in s tem unikaten in eleganten izgled. Z barvnimi obrobami se bo tepih lahko ujemal z vašo notranjostjo ali zunanjostjo vozila. Na voljo imamo preko 10 različnih obrob iz umetnega usnja (možnost prilagoditve šiva). V spodnjem videu si lahko ogledate kako smo preprogam dodali osebno noto z obrobo, ki se barvno ujema z detalji na sedežih, volanskem obroču in prestavni ročici. Z izbiro barvne obrobe lahko izrazite strast do svojega jeklenega konjička, ter se tako v njem počutite odlično.

 

Tekstilne preproge lahko tudi personalizirate in jih olepšate z vezenjem oz. logotipom po želji.

Naša preproga se bo popolnoma prilegala vašemu avtu. Poskrbeli bomo tudi za pritrditev s originalnimi ali univerzalnimi pritrdilnimi nastavki ali čepi. Take preproge ne drsijo, se ne premikajo in se ne zatikajo za stopalke.

 

Avto preproge, ki vpijejo vodo in se enostavno čistijo

Visoko kvalitetni Konstillovi tepihi vpijejo tudi do dva litra vode na kvadratni meter, ki se z uporabo sušijo in ne oddajajo neprijetnega vonja. Preproge tudi po večkratnem čiščenju ne izgubijo svojega sijaja, kar se pri večini gumijastih tepihov zgodi že zelo kmalu po namestitvi v avtomobil. Avto preprogo Konstill boste tudi zlahka očistili česar pri gumajstih preprogah ni mogoče doseči.

Posebnost je personalizacija po meri stranke

Na vaš predpražnik po meri, ki se popolnoma prilega vašemu avtomobilu lahko dodamo logotip, ki ste ga sami zasnovali. Eno ali večbarven logotip se bo zlil s celotno podobo predpražnika.

Prednosti nakupa tekstilnih tepihov

Vsako vozilo potrebuje za zaščito že industrijsko tapeciranega poda avta še dodaten avto predpražnik. Ko se voznik sooči z možnostjo nakupa, ima prvotno na izbiro gumijasti ali tekstilni tepih. Slednji ima veliko prednosti pred drugimi vrstami tepihov.
Naš tkan ali iglan avto predpražnik ob čiščenju ne izgubi sijaja. Tkana tekstilna preproga za avto iz materiala EXTRA je uporabna v vozilu tudi več kot 50.000 prevoženih kilometrov. Prav tako ne oksidira in na njej ne ostanejo madeži, saj je enostavna za čiščenje.

Prednost tekstilnih preprog ni le izgled

Avtomobilska preproga nedvomno doda dodatno privlačnost vašemu vozilu, posebej tistim višjega cenovnega razreda. Po drugi strani pa je prav tako pomembna uporabnost, kakovost in varnost vašega avto predpražnika. Vsakodnevno se vozite z vašim avtomobilom in tako seveda ne želite, da vaše preproge v avtomobilu oddajajo neprijeten vonj, kakor ga oddajajo slabe gumijaste preproge. Konstillove tekstilne preproge za avto vam zagotavljajo dolgo vzdržljivost, kakovost in sijaj še po dolgotrajni uporabi. Tudi zelo umazane avto predpražnike je zelo enostavno očistiti s krtačo pri čemer ni potrebno čiščenje s čistilnikom pod pritiskom ali avto šamponom.

Cena avto predpražnika

V spletni trgovini www.avtopreproge.si boste prejeli avto predpražnik Konstill za vsak tip vozila in vsak tip kupca. Visoko kvalitetne preproge iz poliamida, ki so prisotne pri premium znamkah avtomobilov, kot so: Audi, BMW, Volkswagen, Jaguar, Land Rover, Mercedes itd., pri original dobaviteljih stanejo krepko preko 50€ ali celo 100€. V Konstillu lahko enako ali celo bolj kvalitetne avto predpražnike ponudimo že od 45€ dalje.
Ponujamo tudi srednji cenovni razred, ki ima najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, še vedno pa ponuja vse ugodnosti in prednosti tekstilnih avto predpražnikov, ki ponujajo neprimerljivo več, kot cenovno sicer malce ugodnejši gumijasti avto tepihi. Cene se gibljejo že od 30€ dalje.
Na voljo pa je tudi najugodnejša izbira preprog razreda Berlin, ki se sicer težje čistijo a nudijo najvišjo gramaturo v Sloveniji. Prednost teh preprog je nizka cena in daljša življenska doba v primerjava s konkurenčnimi izdelki.
Ko kupujemo nov ali rabljen avto, nam prodajalec običajno že sam namesti v avto preproge. Pri vozilih višjega cenovnega razreda so te preproge priskrbljene s strani proizvajalca avtomobila. Pri tem se nihče ne vpraša, če so to le- te res najboljše in hkrati najbolj cenovno ugodne.
 
Konstill d.o.o. – Specialisti za tepihe
Avtopreproge.si – specializirana trgovina z največjo izbiro avto preprog v Sloveniji