0

Najboljše gumijaste preproge v Sloveniji!

Ko kupujemo nov ali rabljen avto, nam prodajalec običajno že sam namesti v avto tekstilne ali gumijaste preproge. Pri vozilih višjega cenovnega razreda so te preproge vedno tekstilne (skoraj nikoli gumijaste). Pri avtomobilih nižjega cenovnega razreda pa so največkrat gumijaste preproge (ponekod celo univerzalne gumijaste) ali nizkokvalitetne tekstilne preproge.

Avto preproge, po meri vozila / Največja izbira v Sloveniji

V podjetju Konstill nudimo strankam že vrsto let gumijaste avto preproge po meri vozila. Imamo največjo izbiro gumijastih preprog v Sloveniji, trenutno že preko 1000 modelov.

Za razliko od konkurence, lahko stranka pri nas dobi enak model (npr. Golf VII) od več različnih proizvajalcev. Posledično lahko torej izbirate design gumi preproge, ki je med proizvajalci različen.

Vsem gumijastim preprogam v naši spletni trgovini pa so skupni naslednji imenovalci: KVALITETA, VARNOST, UGODNA CENA

Najboljša KVALITETA v Sloveniji

V spletni trgovini www.avtopreproge.si izbiramo gumijaste preproge največjih in najboljših proizvajalcev iz Evropske unije. Vse naše tipske preproge so izdelane v EU. Zastopamo najbolj priznane proizvajalce kot so PETEX, GUMARNY ZUBRI, RIGUM ter REZAW PLAST.

Gumijaste preproge najboljša izbira za »heavy duty« uporabnike

Gumijaste preproge za avto so odlična izbira za uporabnike, ki vnesejo v vozilo pogosto velike količine umazanije kot je blato, pesek ipd. Gumijaste preproge se namreč lažje in se hitreje očistijo v primeru blata in podobnih trdovratnih umazanij.

Največjo pozornost pa je potrebno posvetiti vnosu vode. Gumijaste preproge namreč vode ne vpijejo, zato je velika nevarnost, da se voda zadržuje v vozilu ali pa da se prelije preko roba kot se to dogaja pri artiklih naše konkurence. Naše gumijaste preproge so oblikovane tako, da vodo zadržujejo na enem mestu, kar dosežemo s kockastim oz. kvadratnim dizajnom in dvignjenim robom.

Tako se voda med vožnjo ne pretaka po avto tepihu in se ne preliva čez rob. Če se voda preliva čez rob, pride v stik s primarno tekstilno oblogo v vozilu, ker se vpije in začne smrdeti. Večina ostalih proizvajalcev tega ne zagotavlja.

Gumijaste preproge z najlepšimi vzorci in z najboljšim designom

Zaupajte izbiro podjetjem, ki proizvajajo in uvažajo vozila. Le ti so se odločili za enake gumijaste preproge, kot jih ponujamo na spletni trgovini www.avtopreproge.si. Velikokrat se bo pripetilo, da je originalna preproga, ki jo kupite v avtohiši ENAKA kot je naša. Razlika bo le v embalaži. Proizvajalci kot je Petex, Rigum in Gumarny Zubri opremljajo proizvajalce s ENAKO gumo kot jo lahko dobite na naši spletni trgovini.

Avto preproge, ki se čistijo z visokotlačnim čistilcem

Visokokvalitetne Konstillove gumi preproge se čistijo z visokotlačnim čistilcem, pri čemer je potrebno poskrbeti tudi za ustrezne maže da se preprogi povrne prvotni lesk.

Vonj predpražnika za avto

Gumijaste preproge za avto so priljubljene pri voznikih, ki zahtevajo visoko vzdržljivost in robusten izgled. Imajo pa eno težavo. Gumijaste preproge običajno oddajajo neprijeten vonj po gumi in umetnih masah. To težavo lahko odpravimo samo na način, da se za izdelavo uporabi samo najboljšo gumo. Vse preproge v spletni trgovini www.avtopreproge.si so narejene iz najboljše gume, ki je ustrezno certificirana.

LGA certificirane gumi preproge ter PV 3934 OEM test vzdržljivosti

Petex gumi preproge so proizvedene iz najboljše sintetične gume in ne vsebujejo toksičnih snovi, ki bi bile zdravju škodljive. Vsa Petex guma, ki jo zahtevajo najbolj zahtevni nemški kupci, je LGA testirana. Guma proizvajalca Gumarny Zubri pa je testirana po standardu PV 3934 (avtomobilski standard za kvaliteto in življensko dobo). Oba standarda sta praktično nedosegljiva za lokalno konkurenco v Sloveniji, ki nima nič od tega.

Cena gumijaste preproge

Proizvodnja gumi preprog je relativno avtomatiziran postopek. Največji strošek predstavlja delovna sila in surovina. Proizvajalci se zaradi želje po večji konkurenčnosti in nižanju cen poslužujejo številnih trikov. Eden izmed teh je, da se pri proizvodnji porabi čim manj gume, s čimer vplivajo na življensko dobo saj je končni produkt tanek in se hitreje uniči. Številni proizvajalci tudi ne uporabljajo kvalitetne gume, ki je certificirana in primerna za prodajo na zahtevnih tržiščih. Taka guma ima številne primesi, kot je reciklirana guma, PVC, odpadna olja ipd. Posledica so mastne preproge, trše preproge in preproge z neprijetnim vonjem. Da se slabša kvaliteto gume prikrije pa se dodajajo razne aditive. Nekateri proizvajalci neprijeten vonj po gumi prekrijejo z dišavami kot je vanilija in mentol. Vse to lahko povzroči voznikom glavobole ipd. Preproge, ki so na voljo na spletni trgovini www.avtopreproge.si ne vsebujejo teh aditivov in vonjav saj guma ne smrdi, ker je narejena iz najboljše gume na tržišču.

Korita za prtljažnik – izdelava iz kakovostne gume TPE ali cenejšega PVC

Na voljo imamo največjo izbiro gumijastih korit v Sloveniji. Ta guma je zaradi svoje sestave in oblik zelo obstojna, kar je še posebej pomembno, ko kupujemo gumo za prtljažnik.

Izbirate med 500 koriti iz dražjega TPE materiala in preko 1000 korit iz PVC materiala. Korita so posebej primerna za prevoz velikih, težkih in okornih predmetov in jih dobro zavaruje pred raznimi poškodbami. Prav tako so te preproge za avto v obliki korit uporabne za prevoz hišnih ljubljenčkov. Konstill korita se popolnoma prilagajajo vašemu prtljažniku, korito ne bo drselo in ima 3 do 4 cm visok rob, ki bo preprečil izlivanje vode.


----------------------

Konstill d.o.o. – Specialisti za gumijaste avto preproge

www.konstill.com

Avtopreproge.si – specializirana trgovina z največjo izbiro gumijastih avto preprog in avto korit v Sloveniji
www.avtopreproge.si