0

Razno Razno FeedKupujete tekstilne preproge? Se odločate med različnimi barvami preprog in obrobami? Ne spreglejte novosti – na tekstilnih preprogah je sedaj možno dodati tudi vezen logotip iz našega seznama logotipov ali logotip po vaši želji.

S prevzemnim mestom v Kopru smo postali še dostopnejši za naše stranke. Oglasite se pri nas na Obrtniški ulici 28 v Kopru, veselimo bomo vašega obiska. 

Že tako pestri izbiri tekstilnih preprog smo kot edini ponudnik v Sloveniji, dodali še eno kvaliteto tekstilnih preprog – preproge Vegas, ki jih odlikuje visoka gramatura, vzdržljivost in udobje, ki ga nudijo med vožnjo. Vas zanima več?

Pri gumi tepihih z visokim robom vam nudimo različne možnosti izbire pritrditve preprog. Izbirate lahko med opcijami z ali brez nastavkov.

Iščete zaščito za sredinski del v zadnji vrsti vozila? Imamo rešitev. Univerzalni gumi tunel, ki ga lahko tudi prilagodite po meri in se namesti čez sredinski del (v zadnji vrsti) in pod obstoječe tekstilne preproge ali gumi tepihe. Še danes poskrbite za popolno zaščito zadnje vrste.

Ponudbo smo dopolnili z novostjo – 3D gumi tepihi z visokim robom. Odlikuje jih visoka kvaliteta izdelave, dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje.  

Sodelovali smo pri obnovi vozila Peugeot 205 GTI. Darko Š. se je ljubiteljsko lotil popolne obnove vozila Peugeot 205 GTI, letnik 1987.

Imate izrabljeno/ preluknjano samo voznikovo ali samo voznikovo in sovoznikovo preprogo? V tem primeru lahko zamenjate samo voznikov tepih oz. voznikov in sovoznikov tepih. Tako enostavno je to. Navedena možnost velja za nakup tekstilnih preprog oz. tekstilnih garnitur.

Kdaj je primerna menjava zimskih pnevmatik za letne? Običajno zaradi nestanovitnega vremena v marcu in aprilu ne gre hiteti z menjavo. Marsikateri voznik bo gume menjal šele v aprilu.

AMZS test 16 letnih pnevmatik za osebne avte v dimenziji 185/65 R15 H in 16 letnih pnevmatik za dostavnike v dimenziji 215/65 R16 C.

Razmišljate o zamenjav tekstilnih preprog? Imate že uničene morda tudi že preluknjanje tekstilne preproge, ki jih imate v vozilu? 

Na voznike v zimskem obdobju preži več skritih pasti, še posebej pa so nevarne ob hladnejšem vremenu.


Prikazujem 1 do 12 od 155 (13 strani)