0

Razno Razno FeedNa voznike v zimskem obdobju preži več skritih pasti, še posebej pa so nevarne ob hladnejšem vremenu.

Črni led je značilen za hladne zimske dni in je izjemno nevaren, saj ga vozniki pogosto opazijo, ko je že prepozno.

Se sprašujete kateri gumi tepihi so bolj kvalitetni – z vonjem po gumi/dišavi ali brez in ali je to pomembno? To je eno od najpogostejših vprašanj, ki jih dobimo od naših strank.V tem prispevku vam bomo odgovorili na to pogosto dilemo s katero se srečujejo naši kupci.

V primeru, ko pride do predrte ali počene gume, je dobro imeti v vozilu nameščeno rezervno gumo ali pa vsaj set za popravilo pnevmatik. Ta navodila so  namenjena tistim, ki imajo nameščeno rezervno pnevmatiko in si ob cesti ne želijo obstati dlje kot zahteva menjava

Ni odveč obnoviti kako je treba ravnati v primeru, ko zapade sneg ali večja količina snega. S pravilnim ravnanjem v takšni situaciji boste povečali svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu.

Ponudbo gumi tepihov smo dopolnili z gumi tepihi za BMW 3 GT (F34).

Iščete prtljažno korito za vaše vozilo? V ponudbi imamo nova korita, za novejše modele vozil, s sliko vozila za katerega je prtljažno korito izdelano. 

Avto preproge nimajo samo estetske vrednosti ampak so hkrati tudi element, ki izboljšuje varnost v vašem vozilu.

Vas jezi, da je prtljažni prostor vedno umazan in da se poleg tega še težko očisti? Pokrivate prtljažni del z rjuhami, dekami, polivinilom, da bi ohranili čisto v prtljažniku? Ste imeli to smolo, da se vam je že kaj razlilo po prtljažniku?

Ponudbo gumi tepihov smo dopolnili z gumi tepihi za zadnjo generacijo Nissan Leafa.

Nekaj nasvetov za varno in udobno pot na dopust.

Ste se peljali po avtocesti med Ljubljano in Brnikom proti Gorenjski? Potem ste v bližini Vodic gotovo opazili nove talne oznake na obeh voznih pasovih. 


Prikazujem 1 do 12 od 143 (12 strani)