0

Razno Razno FeedKakovostni razred VEGAS LUXURY lahko definiramo z eno samo besedo: prestiž.

Želite poleg izbranega izdelka tudi darilno pakiranje? Kako si v decembru zagotoviti brezplačno darilno pakiranje? Ja, prav ste prebrali brezplačno. Sledite nekaj preprostim korakom in artikel prejmete z darilnim pakiranje. Kar morate narediti je samo še to, da ga postavite pod okrašeno praznično smrekico. Hitro in enostavno, kajne?

Kupujete tekstilne tepihe za avto? Se odločate med različnimi barvami avto tepihov in obrobami? Ne spreglejte novosti – na tekstilnih tepihih za avto je sedaj možno dodati tudi vezen logotip iz našega seznama logotipov ali logotip po vaši želji.

S prevzemnim mestom v Kopru smo postali še dostopnejši za naše stranke. Oglasite se pri nas na Obrtniški ulici 28 v Kopru, veselimo bomo vašega obiska. 

Že tako pestri izbiri tekstilnih tepihov za avtp smo kot edini ponudnik v Sloveniji, dodali še eno kvaliteto tekstilnih avto tepihov – avto tepihe Vegas, ki jih odlikuje visoka gramatura, vzdržljivost in udobje, ki ga nudijo med vožnjo. Vas zanima več?

Pri gumi tepihih z visokim robom vam nudimo različne možnosti izbire pritrditve preprog. Izbirate lahko med opcijami z ali brez nastavkov.

Iščete zaščito za sredinski del v zadnji vrsti vozila? Imamo rešitev. Univerzalni gumi tunel, ki ga lahko tudi prilagodite po meri. Namesti se čez sredinski del (v zadnji vrsti) in pod obstoječe tekstilne preproge ali gumi tepihe. Še danes poskrbite za popolno zaščito tepiha v zadnji vrsti.

Ponudbo smo dopolnili z novostjo – 3D gumi tepihi z visokim robom. Odlikuje jih visoka kvaliteta izdelave, dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje.  

Sodelovali smo pri obnovi vozila Peugeot 205 GTI. Darko Š. se je ljubiteljsko lotil popolne obnove vozila Peugeot 205 GTI, letnik 1987.

Imate izrabljen/ preluknjan samo voznikov ali samo voznikov in sovoznikov tepih za avto? V tem primeru lahko zamenjate samo voznikov avto tepih oz. voznikov in sovoznikov avto tepih. Tako enostavno je to. Navedena možnost velja za nakup tekstilnih tepihov za avto oz. tekstilnih garnitur.

Kdaj je primerna menjava zimskih pnevmatik za letne? Običajno zaradi nestanovitnega vremena v marcu in aprilu ne gre hiteti z menjavo. Marsikateri voznik bo gume menjal šele v aprilu.

AMZS test 16 letnih pnevmatik za osebne avte v dimenziji 185/65 R15 H in 16 letnih pnevmatik za dostavnike v dimenziji 215/65 R16 C.


Prikazujem 1 do 12 od 149 (13 strani)