0

Imate izrabljen samo voznikov tepih? Ali samo voznikov in sovoznikov tepih?

 

Imate izrabljen/preluknjan samo voznikov ali samo voznikov in sovoznikov tepih? Ali veste, da vam ni potrebno kupiti celotne garniture, zamenjate lahko tudi samo voznikov tepih oz. voznikov in sovoznikov tepih. Oglejte si našo ponudbo, kjer imamo na voljo tekstilne preproge za več kot 2500 modelov vozil.
 

Izrabljen voznikov tepih  
Izrabljen voznikov tepih

Pogosto se zgodi, da sta prednja tepiha – voznik in sovoznik – zaradi pogostejše uporabe bolj obrabljena kot pa tepihi v zadnji vrsti. Zato vam ponujamo možnost, da v naši spletni trgovini naročite, poleg celotne garniture tudi samo voznikovo preprogo ali voznikovo in sovoznikovo preprogo. Tako enostavno je to. Tako dobite preproge iz istega materiala in z enako obrobo, kot ste jih imeli do sedaj, če ste že prej pri nas naročali preproge. V nasprotnem vas opozarjamo, da se preproge lahko razlikujejo od preprog, ki jih že imate v vozilu. 

Kako opravite naročilo posamezne preproge? Vkolikor boste naročali preko telefona, na to opozorite našega svetovalca, če pa boste nakup opravili preko spleta lahko v zavihku garnitura izbirate med naslednjimi opcijami: celotna garnitura, voznikova preproga (40% cene celotne garniture) ali voznikova in sovoznikova preproga (60% cene celotne garniture).
 

celotna garnitura voznik in sovoznik voznik

 

Oglejte si našo ponudbo tekstilnih preprog in jih naročite za vaše vozilo. Ne pozabite pomembnega dejstva, da v avtu preživimo veliko časa in zato je prav, da se v njem med vožnjo tudi dobro počutimo. Z našimi tekstilnimi preprogami v vozilu je udobje in dobro počutje zagotovljeno.