0

Imate izrabljen samo voznikov tepih za avto? Ali samo voznikov in sovoznikov tepih za avto?

 

Imate izrabljen/preluknjan samo voznikov ali samo voznikov in sovoznikov tepih za avto? Ali veste, da vam ni potrebno kupiti celotne garniture, zamenjate lahko tudi samo voznikov tepih za avto oz. voznikov in sovoznikov tepih za avto. Oglejte si našo ponudbo, kjer imamo na voljo tekstilne tepihe za avto za več kot 2500 modelov vozil.
 

Izrabljen voznikov tepih  
Izrabljen voznikov tepih

Pogosto se zgodi, da sta prednja avto tepiha – voznik in sovoznik – zaradi pogostejše uporabe bolj obrabljena kot pa avto tepihi v zadnji vrsti. Zato vam ponujamo možnost, da v naši spletni trgovini naročite, poleg celotne garniture tudi samo voznikov tepih za avto ali voznikovo in sovoznikovo tepih za avto. Tako enostavno je to. Tako dobite tepih iz istega materiala in z enako obrobo, kot ste jih imeli do sedaj, če ste že prej pri nas naročali tepihe za avto. V nasprotnem vas opozarjamo, da se tepihi lahko razlikujejo od tepihov, ki jih že imate v vozilu. 

Kako opravite naročilo posameznega tepiha za avto? Vkolikor boste naročali preko telefona, na to opozorite našega svetovalca, če pa boste nakup opravili preko spleta lahko v zavihku garnitura izbirate med naslednjimi opcijami: celotna garnitura, voznikov tepih ali voznikov in sovoznikov tepih. 

Oglejte si našo ponudbo tekstilnih tepihov za avto in jih naročite tudi za vaše vozilo. Ne pozabite pomembnega dejstva, da v avtu preživimo veliko časa in zato je prav, da se v njem med vožnjo tudi dobro počutimo. Z našimi tekstilnimi tepihi za avto je udobje in dobro počutje zagotovljeno.