0

Kvalitetne LED žarnice OSRAM za avto

LED žarnice OSRAM omogočajo optimalno svetlobo v notranjosti vašega avtomobila. Svetijo močneje kot večina tovarniško vgrajenih žarnic. Zagotavljajo popolnoma novo izkušnjo, saj omogočajo barvno temperaturo od 2000K pa vse do 6800K – od intenzivno toplo bele do modrikasto bele svetlobe. 


Glavne značilnosti LED žarnic OSRAM:

- svetlobni učinek z barvno temperaturo do 6.800 kelvinov

- 80 % manj energije kot standardne notranje žarnice (poraba 0,8W namesto 5W)

- Enostavna zamenjava

- Dolga življenjska doba

- 5 letna garancija

- Odporne na vibracije
 

LED žarnice OSRAM so primerna zamenjava za vse standardne W5W 501 žarnice ne glede na blagovno znamko. Običajne avto žarnice lahko zamenjate za LED žarnice in sicer npr. v luči za branje, armaturnem predalu, prtljažniku. Osnova za pritrjevanje je enaka kot pri navadni avtomobilski žarnici. Tako boste nadgradili standardno avto žarnico z LED močjo. 


Uporaba v notranjosti avtomobila

Osram opozarja, da LED žarnice v kolikor jih uporabljate za zunanje luči, lahko uporabljate samo za vožnjo po brezpotjih. Ti izdelki niso ECE certificirani. To pomeni, da jih ne smete uporabljati kot zunanje luči, če se z avtomobilom vozite le po asfaltnih cestah. Ob vgradnji LED žarnic, nekatera vozila na armaturni plošči javljajo napako za nizko napetost (napaka CANBUS). To se zgodi zato, ker LED žarnice potrebujejo za delovanje precej manjšo moč kot standardne žarnice za avto, zato opozorilni sistem vozila zmotno misli, da je avto žarnica pregorela. Osram za tovrstne težave ponuja rešitev – Canbus control, ki je na voljo ob doplačilu. 

Pomoč pri izbiri primernih žarnic za vaš avto

V kolikor niste prepričani o tem, katere avto žarnice so primerne za vaše vozilo, uporabite aplikacijo, ki deluje kot vodič za izbiro Osram žarnic po znamkah in modelih avtomobilov. 

LED žarnice za avto lahko namestite sami, saj pri nameščanju ne potrebujete pomoči strokovnjaka ali posebnega znanja. Za zamenjavo žarnic v vašem vozilu poglejte navodila za uporabo vozila, saj boste tam našli navodila za zamenjavo žarnic. 
 

Na spletu ali z mobilno aplikacijo si lahko pridobite informacije o tem katere Osram LED žarnice so primerne za vašo znamko in model avtomobila.

Mobilna aplikacija (za Android, iPhone, iPad)
http://www.osram.com/osram_com/tools-and-services/tools/mobile-apps/vehicle-light-app/index.jsp
 

Spletna aplikacija
http://am-application.osram.info/en
 

Oglejte si tudi ostalo ponudbo avtomobilskih žarnic: https://goo.gl/7NFQ0z