0

Nastavki za avto preproge – ker je varnost na 1. mestu

 


Tekstilne preproge z nastavki nameščeni v vozilo

Avto preproge nimajo samo estetske vrednosti ampak so hkrati tudi element, ki izboljšuje varnost v vašem vozilu. Pomembno je, da so avto preproge pravilno pričvrščene v vozilo s čimer preprečite kakršnokoli zatikanje preprog v stopalke, vihanje preprog, zapenjanje in s tem motenje med vožnjo. Hkrati pa pravilno vpete avto preproge omogočajo tudi pravilno in hitro reagiranje v nepredvidljivih situacijah v prometu. 

    
Različni nastavki na preprogah

Večina novejših vozil ima že predvidene čepe za vpenjanje v dno vozila. V naši spletni trgovini imamo, ko izbirate preproge za vaš avto, za določeno znamko in model vozila, že označeno originalno pozicijo čepov in s tem tudi nastavkov na avto preprogi, zato se preproge potem lepo in natančno vpnejo na čepe, ki so v tleh vozila. 
 

 
Univerzalni nastavki in čepi (okrogli ali ovalni)

 

Za tista vozila, ki pa nimajo tovarniško vgrajenih čepov, pa imamo možnost izbire univerzalnih čepov in nastavkov, ki jih lahko naročite na naši spletni strani in tako poskrbite za to, da preproge stojijo na mestu in si zagotovite večjo varnost pri vožnji.

Sedaj lahko, neodvisno od znamke in modela vozila, avto preproge popolnoma prilagodite svojemu avtu in si tako zagotovite popolno udobje med vožnjo ter večjo stopnjo varnosti. Obiščite našo spletno trgovino, izberite preproge, ki se bodo najbolj vklopile v notranji dizjan vašega vozila ali nas kontaktirajte osebno, če niste prepričani o svoji izbiri ter opremite svoje vozilo s kvalitetnimi in varnimi avto preprogami. Ko gre za vprašanje gumi ali tekstilnih preprog za vaše vozilo smo vedno pravi naslov.