0

Nastavki za avto tepihe – ker je varnost na 1. mestu

 


Tekstilni tepihi z nastavki nameščeni v vozilo

Tepihi za avto nimajo samo estetske vrednosti ampak so hkrati tudi element, ki izboljšuje varnost v vašem vozilu. Pomembno je, da so avto tepihi pravilno pričvrščeni v vozilo. Tako preprečite kakršnokoli zatikanje preprog v stopalke, vihanje preprog, zapenjanje in s tem motenje med vožnjo. Hkrati pa pravilno vpeti tepihi za avto omogočajo tudi pravilno in hitro reagiranje v nepredvidljivih situacijah v prometu. 

    
Različni nastavki na preprogah

Večina novejših vozil ima že predvidene čepe za vpenjanje v dno vozila. V naši spletni trgovini imamo, ko izbirate tepihe za vaš avto, za določeno znamko in model vozila, že označene originalne pozicije čepov in s tem tudi nastavkov na avto tepihu, zato se tepihi natančno vpnejo na čepe, ki so vgrajeni v tleh vozila. 
 

 
Univerzalni nastavki in čepi (okrogli ali ovalni)

 

Za tista vozila, ki nimajo tovarniško vgrajenih čepov, imamo možnost izbire univerzalnih čepov in nastavkov, ki jih lahko naročite na naši spletni strani in tako poskrbite za to, da tepihi stojijo na mestu in si s tem zagotovite večjo varnost pri vožnji.

Sedaj lahko, neodvisno od znamke in modela vozila, avto tepihe popolnoma prilagodite svojemu avtu in si tako zagotovite popolno udobje med vožnjo ter večjo stopnjo varnosti. Obiščite našo spletno trgovino, izberite tepihe, ki se bodo najbolj vklopili v notranji dizjan vašega vozila ali nas kontaktirajte, če potrebujete pomoč pri izbiri ter opremite svoje vozilo s kvalitetnimi in varnimi avto tepihi. Ko gre za nakup gumi ali tekstilnih tepihov za vaše vozilo smo vedno pravi naslov.