0

Poskrbite za zaščito avtodoma s preprogami Konstill

 

V podjetju Konstill, kjer smo specializirani za prodajo obvezne in dodatne opreme, se že 26 let ukvarjamo tudi z izdelavo tekstilnih preprog za različne znamke osebnih vozil, tovornih vozil, starodobnike in avtodome. V bazi imamo šablone za kar 2500 modelov vozil. Prisluhnemo željam stranke in najdemo rešitev za še tako zahtevno stranko ali projekt, ki se ga lotimo skupaj.
 

Izdelava avto preprog za avtodome

avtodom1 avtodom2 avtodom3
Avtodom opremljen s tekstilnimi preprogami po meri


Avtodom je ponavadi narejen po meri zato je naša prednost v tem, da lahko avto preproge izdelamo popolnoma individualno, po meri vašega avtodoma in tako zaščitimo celotni avtodom – kabino in bivalni del. Naši strokovnjaki vam bodo znali svetovati in tako tudi poskrbeli za optimalno izdelavo. Taka izvedba je običajno nekoliko dražja vendar imate v vašem vozilu preproge, ki so narejene po meri vozila  oz. po vaših osebnih potrebah in željah (več: https://bit.ly/2JS0rLk). Vaš avtodom je tako zaščiten, hkrati pa bivalni prostor postane še bolj prijeten za preživljanje časa z družino in prijatelji.


Preproge zadržijo vodo in se enostavno čistijo
 

Visoko kvalitetni materiali, iz katerih izdelujemo preproge, vpijejo tudi do dva litra vode na kvadratni meter. Z uporabo se sušijo in ne oddajajo neprijetnega vonja. Ker so materiali gosto tkani ne boste imeli težav niti pri čiščenju saj se umazanija ostane na površini preproge. Tako jih enostavno skrtačite in preproge tudi po večkratnem čiščenju ne izgubijo svojega sijaja.


Materali in obrobe za preprogepreproge barve in obrobe  
različni materiali in obrobe tekstilnih preprog

Izbirate lahko med 50 različnimi materiali, ki so razvrščeni v 3 kakovostne razrede. Zagotavljamo različne vzorce in s tem unikaten in eleganten izgled. Z barvnimi obrobami se bo tepih lepo ujemal z vašo notranjostjo ali zunanjostjo vozila. Hkrati imamo na voljo kar 24 različnih barvnih obrob, za tiste, ki vam sama barva ni dovolj, pa nudimo tudi umetno usnje.


Spletna trgovina


V spletni trgovini avtopreproge.si imamo v ponudbi tekstilne preproge za kar 2500 modelov vozil, gumi tepihe za 1000 modelov vozil in kvalitetna prtljažna korita iz gume in TPE gume. Poleg tega vam bodo sodelavci spletne trgovine svetovali tudi v primeru, ko se odločite za izdelavo preprog po meri. Našo ponudbo si lahko ogledate tukaj (link: avtopreproge.si), nas kontaktirate preko e-maila: info@avtopreproge.si ali nas pokličete na 080 88 77.

Ko pomislite na avto preproge, pomislite na avtopreproge.si – specialiste za avtopreproge. V avtodomu preživite veliko časa zato pri izbiri preprog za zaščito notranjosti nikakor ne pristajajte na kompromise.