0

Pritrditev za gumi tepihe z visokim robom

 

Pri gumi tepihih z visokim robom vam nudimo možnost izbire pritrditve preprog. Izbirate lahko med opcijami z in brez nastavkov.

 

  
Nastavki na tepihih

Kakšne opcije pritrditev so na voljo?

  1. Brez nastavkov: vaš tepih bo brez pritrditve (nastavkov) (vendar se preproge zaradi odličnega prileganja običajno ne premikajo)
  2. Nastavki voznik: na voznikov tepih vam bomo namestili nastavke, ki so predvideni s strani proizvajalca vozila (tipska pritrditev, kot pri originalnih tepihih razen izjem*)
  3. Nastavki voznik in sovoznik: na voznikov in sovoznikov tepih vam bomo namestili nastavke, ki so predvideni s strani proizvajalca vozila (tipska pritrditev, kot pri originalnih tepihih razen izjem**)

 

*Izjema 1:

  • v redkih primerih se zgodi da ima proizvajalec za en model vozila več različnih nastavkov za pritrditev
  • redko se zgodi tudi, da proizvajalec tepihov na tepihu naredi več možnih pozicij za pritrditev (namestitev nastavkov)

V primerih izjem vam bomo pritrditev priloženo k tepihom, da si jih lahko namestite sami. Navodila so priložena.

 

**Izjema 2:

  • kadar ima vozilo originalno pritrditev samo na voznikovem tepihu, vi pa ste izbrali tudi pritrditev za sovoznikov tepih, vam bomo za le to dodali univerzalno pritrditev z nastavki in čepi za v tla

 

Montaža nastavkov na gumi tepihe

 
Dvojna pozicija nastavkov

V redkih primerih, ko vam ne moremo zagotoviti primernih nastavkov za pritrditev na gumi tepihe, vas prosimo da jih montirate sami. Zraven tepihov so priložena tudi navodila za montažo.

Opravilo ni preveč zapleteno, zahteva pa nekaj spretnosti.