0

Prtljažna korita za vsako vozilo

Prtljažno korito
Prtljažno korito nameščeno v prtljažni prostor
 

Vas jezi, da je prtljažni prostor vedno umazan in da se poleg tega še težko očisti? Pokrivate prtljažni del z rjuhami, dekami, polivinilom, da bi ohranili čisto v prtljažniku? Ste imeli to smolo, da se vam je že kaj razlilo po prtljažniku?

Z nakupom prtljažnega korita se lahko izgonete slabi volji, umazanemu, politemu prtljažniku. Kar je najboljše je to, da je prtljažnik pripravljen za vse vaše aktivnosti. Pa naj bo to pozimi, ko prevažate smučarsko opremo, smuči, sani, drsalke, itd. ali poleti, ko prevažate različno športno opremo, vozičke ali pa jeseni, ko prevažate orodje, sezonske pridelke, itd.. Lahko pa korito uporabljate tudi za prevoz hišnih ljubljenčkov, itd. Možnosti uporabe je kar veliko. 

S prtljažnim koritom, nameščenem v prtljažnem prostoru, je prtljažnik vedno zaščiten. Če pa se vam slučajno zgodi, da je potrebno prtljažno korito očistiti le to enostavno vzamete iz avta, ga očistite z vodo, osušite in namestite nazaj v avto.

Preverite ponudbo prtljažnih korit in izberite prtljažno korito, ki je primerno za vaš avto. Da bi vam zagotovili res veliko izbiro imamo v ponudbi prtljažna korita 3 priznanih proizvajalcev. Kar pomeni, da lahko izbirate tudi med različnimi materiali, vzorci na prtljažnih koritih, velikostjo robov itd. 

Prtljažna korita Rezaw Plast


Prtljažno korito iz TPE gume


TPE prtljažna korita, ki so narejena po meri točno določenega vozila in se 100% prilegajo površini prtljažnega prostora in tako zagotavljajo optimalno zaščito tovarniško nameščene obloge. Odlikuje jih kvaliteta izdelave, estetski izgled in praktičnost pri uporabi. Prtljažna korita nimajo nobenega neprijetnega vonja. Vsa korita imajo protidrsno površino, vzorec, ki preprečuje prelivanje in 5 cm rob, ki preprečuje, da bi se morebitna tekočina prelila čez rob korita. 

 

Prtljažna korita Gumarny Zubri


TPE prtljažno korito

 

Prtljažna iz visokokvalitetne TPE gume, ki so narejena po meri točno določenega vozila in se 100% prilegajo površini prtljažnega prostora in tako zagotavljajo optimalno zaščito. Prtljažna korita nimajo nobenega neprijetnega vonja. Vsa korita imajo protidrsno površino, ki preprečuje premikanje tovora po prtljažnem prostoru. Z vzorcem, ki preprečuje prelivanje in 4 cm robom, ki preprečuje, da bi se morebitna tekočina prelila čez rob korita. Dodatna prednost korita je, da izpisano ime vozila za katerega je prtljažno korito izdelano. Enostavno čiščenje s tekočo vodo. Prtljažno korito je enostavno za namestitev in za uporabo. 

 

Prtljažna korita Rigum


Prtljažno korito iz visokokvalitetne gume

Prtljažna korita so izdelana iz visokokvalitetne gume, ki se ne lomi in brez kakršnegakoli vonja. Izdelana so po meri točno določenega vozila in se 100% prilegajo površini prtljažnega prostora ter tako zagotavljajo optimalno zaščito tovarniško nameščene obloge. Odlikuje jih kvaliteta izdelave, estetski izgled in praktičnost pri uporabi. Prtljažna korita nimajo nobenega neprijetnega vonja. Vsa korita imajo protidrsno površino, vzorec, ki preprečuje prelivanje in 2 cm rob, ki preprečuje, da bi se morebitna tekočina prelila čez rob korita. Posebnost teh korit je v tem, da je na samem prtljažnem koritu izrisan model vozila za katerega je prtljažno korito izdelano. Izdelano s skrbijo za čisto okolje – material brez PVC-ja. 

Oglejte si največjo ponudbo prtljažnih korit v Sloveniji. Več si lahko ogledate na: www.avtopreproge.si