0

Sodelovali smo pri obnovi vozila Peugeot 205 GTI (1987)

Peugeot 205 gti Peugeot 205 gti
Obnovljeni Peugeot 205 GTI
 

Sodelovali smo v zgodbi celotne obnove vozila Peugeot 205 GTI. Peugeot 205 je v času, ko so začeli s proizvodnjo veljal za vozilo, ki je poskrbelo za prevetritev blagovne znamke Peugeot. Do takrat so proizvajali samo večja vozila. Peugeot 205 je takoj, ko je prišel na tržišče postal prodajni hit. Tudi prihodnji modeli vozil Peugeot so ohranili nekatere stilske lastnosti Peugeota 205.

 

Stari Peugeot 205 Izgled vozila Peugeot 205GTI pred obnovo Izgled vozila Peugeot 205GTI pred obnovo Izgled vozila Peugeot 205GTI pred obnovo
Izgled vozila Peugeot 205GTI pred obnovo

 

Darko Š. se je ljubiteljsko lotil popolne obnove vozila Peugeot 205 GTI. Avto je popolnoma obnovil tako samo školjko vozila, podvozje, zamenjal je tovarniško oblogo v notranjosti in obnovil motor. Avto smo nato opremili z našimi premium tekstilnimi tepihi za avto. Tako smo za njegovo vozilo izdelali 100% prilegajoče tekstilne tepihe za avto za notranjost vozila in prtljažni prostor. Preproge se, zaradi možnosti izbire različnih materialov in velike možnosti izbire obrob, lepo skladajo z notranjostjo vozila. Avto tepihi imajo črno-rdečo obrobo, ki se lepo sklada z notranjim izgledom vozila. Tako smo poskrbeli za še večje dodatno udobje pri vožnji.

 

Peugeot 205 z novimi preprogami po meri Peugeot 205 z novimi preprogami po meri Peugeot 205 z novimi preprogami po meri Vozilo z novimi tepihi
Peugeot 205 z novimi preprogami po meri

Imate tudi vi starejše vozilo ali starodobnika za katerega več ne morete kupiti tipskih tepihov za avto? V našem podjetju vam jih lahko izdelamo po meri vozila. Imamo kvalitetne materiale za izdelavo tekstilnih avto tepihov, v 4 kvalitetah in različnih barvah in kar 20 različnih obrob, kar vam omogoča veliko možnost prilagajanja notranjemu ali zunanjemu izgledu vozila.

Darku želimo veliko zadovoljnih trenutkov z novim – obnovljenim – Peugeotom 205 GTI.