0

Uničeni tekstilni tepihi? Zamenjajte jih z novimi.


Zamenjajte izrabljeno preprogo z novo


Razmišljate o zamenjav tekstilnih preprog? Imate že uničene morda tudi že preluknjanje tekstilne preproge, ki jih imate v vozilu? Potem ste na pravem mestu – smo največji proizvajalec tekstilnih preprog v Sloveniji.

V naši ponudbi boste tako našli tekstilne preproge za kar 2500 modelov vozil. To pa še ni vse – izbirate lahko med različnimi materiali in obrobami tako, da vsak lahko pri nas najde primerne preproge za svoj avto. Če v naši bazi nimamo šablone za tepihe za vaš avto, pa vam jih lahko izdelamo tudi po meri vašega vozila, kar pomeni, da je 100% prileganje in zadovoljstvo zagotovljeno.

Pogosto se zgodi, da sta prednja tepiha – voznik in sovoznik – bolj obrabljena kot pa tepihi v zadnji vrsti. Pri nas tako lahko naročite ali celotno garnituro ali samo voznikovo preprogo ali voznikovo in sovoznikovo preprogo. Tako enostavno je to. Tako dobite preproge iz istega materiala in z enako obrobo, kot ste jih imeli do sedaj, če ste že prej pri nas naročali preproge.

Kako opravite naročilo posamezne preproge? Vkolikor boste naročili preko telefona, na to opozorite našega svetovalca, če pa boste nakup opravili preko spleta lahko v zavihku garnitura izbirate med naslednjimi opcijami: celotna garnitura, voznikova preproga (40% cene celotne garniture) ali voznikova in sovoznikova preproga (60% cene celotne garniture).
 

celotna garnitura voznik in sovoznik voznik

Oglejte si našo ponudbo tekstilnih preprog in jih naročite za vaše vozilo. Ne pozabite: v avtu preživimo veliko časa zato je prav, da se v njem tudi dobro počutimo in z našimi preprogami v vozilu je udobje in dobro počutje zagotovljeno.

gumi prtljažno korito Rigum TPE prtljažno korito  Gumi tepihi - modern dizajn
Velika izbira prtljažnih korit in gumi tepihov

Poleg res velike ponudbe tekstilnih preprog imamo v ponudbi tudi gumi tepihe in prtljažna korita za več kot 1000 modelov vozil.