0

Dobava in dostava

Dobava

Podjetje se zavezuje, da bo blago dostavilo v najkrajšem možnem času, ki je za izdelke označenih z "Na zalogi" običajno od 2 do 3 delovne dni, izjemoma 4 delovnih dni ali več. V takšnem primeru vas bomo obvestili s pomočjo komunikacijskih sredstev, ki ste jih navedli ob vaši prijavi. Vse oznake o dobavljivosti so informativne in se redno osvežujejo!

Dobavni roki so navedeni pri posameznih artiklih.

 

Kdaj

Dostava se vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme.

Opcija Express - 24ur pomeni, da so artikli, naročeni do 12. ure ,dostavljeni naslednji delovni dan. GLS Slovenije ne izvršuje dostave ob vikendih in praznikih (naročilo oddano v petek, bo dostavljeno v ponedeljek). V primeru izbire osebnega prevzema, ta opcija pomeni, da vam artikel pripravimo za prevzem takoj naslednji dan. Osebni prevzem artiklov je možen od PONEDELJKA do PETKA med 8:00-15:00.

 

Kdo

Naročeno blago dostavljamo s pogodbeno dostavno službo GLS.

 

Stroški

Pri nakupu izdelkov nad 50 EUR krije stroške dostave za naročene izdelke podjetje Konstill d.o.o., ki upravlja spletno trgovino.

V primeru naročil pod 50 EUR , se kupcu zaračunavajo pavšalni stroški dostave v višini 4,00 EUR (z vključenim DDV).

 

Kam

Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na ta naslov.

 

Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine.

Uslužbenec dostavne službe GLS vas bo pred dostavo kontaktiral na vaš telefon, ter s z vami dogovoril za  dostavo.