0

Izbrali ste

Generacija

Tepihi za avto

Tepihi za avto

Gumi tepihi

Gumi tepihi

Korito za prtljažnik

Korito za prtljažnik

Tekstil za prtljažnik

Tekstil za prtljažnik

Vlečne kljuke

Vlečne kljuke

Avto oprema

Avto oprema

 

Lastnosti Orisovih vlečnih kljuk:

  • preko 1450 različnih modelov vlečnih kljuk
  • tehnične specifikacije skladne s OEM tehnologijo in OEM designom in z garantirano enostavno montažo na servisih, ki vgrajujejo vlečne naprave
  • snemljivi sistemi so zanesljivi in enostavni za snemanje in montažo s strani končnega uporabnika
  • vse kljuke so certificirane in individualno testirane s testom vzdržljivosti. Test vzdržljivosti: 2 milijona ciklov v 15 dneh in v temperaturnem razponu med -40 °C to 120 °C
  • vse Oris kljuke uporabljajo elektronski nanos barve! Gre za t.i. elektroforetični nanos (angl. Electrophoretic deposition)
Oris vlečne kljuke

 

Fiksne vlečne kljuke

Fiksne vlečne so izdelane za vsakdanjo uporabo. So cenovno ugodnejše, vzdrževanje ni potrebno in so uporabne celotno življenjsko dobo vozila tudi pri težjih obremenitvah.

Dve izvedbi fiksnih vlečnih kljuk:

  • fiksna vlečna kljuka na 2 vijaka,
  • tovorna vlečna kljuka
Izvedba fiksne vlečne kljuke

 

Vertikalno snemljiva vlečna kljuka

Tisti, ki redko vlečejo težke tovore, priporočamo, da se odločijo za nakup vertikalno snemljive vlečne kljuke proizvajalca ORIS. Pri teh sistemih se glava vlečne kljuke vstavi v priklop od spodaj in se odstrani tako, da se potegne navzdol. S samodejnim tri točkovnim mehanizmom za zaklepanje lahko montažo in demontažo izvedemo hitro. Velika prednost je, da je pri odstranjeni glavi vlečne kljuke priklop neviden oz. Skoraj popolnoma neviden. Ključavnica na glavni vlečne kljuke tudi ščiti pred krajo. Vertikalno snemljive vlečne kljuke proizvajalca ORIS se lahko pohvalijo z odličnim razmerjem med ceno in uporabnostjo ter zagotavljajo visoko kvalitetno, uporabniku prijazno delovanje.

Vertikalno snemljiva vlečna kljuka

 

Horizontalno snemljiva vlečna kjuka

Z Orisovo horizontalno snemljivo vlečno kljuko je odstranitev in pritrditev zelo enostavna. Z eno roko držite glavo vlečne kljuke in jo vodoravno vstavite v sklop priklopa za vlečno kljuko. Z drugo roko upravljate gumb. Sistem ima popolnoma avtomatski mehanizem za zaklepanje. Odstranjevanje glave vlečne kljuke je prav tako enostavno. Nato lahko glavo vlečne kljuke pospravite v prtljažnik ali garažo. Ključavnica na zaklepnem mehanizmu ščiti glavo vlečne kljuke pred krajo. Vodoravno snemljive vlečne kljuke ORIS so vedno odlična izbira saj zagotavljajo visoko kakovost, uporabnikom prijazno rabo in odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

Horizontalno-snemljiva-vlecna-kljuka